Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini hasta görmek

Rüyada tanıdık birini hasta görmek

Rüyada tanıdık birini hasta görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rızkının artacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, elinin darlığa düşeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada tanıdık birini hasta gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, muradın olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta tanıdık görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işaret eder.

Rüyada hasta tanıdığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kişiyi hasta görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments