Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Rüyada tanıdık birini hasta görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini hasta görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık hasta birini görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, başarısının çoğalacağına inanılır.

Rüyada bir tanıdığının hasta olduğunu görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının hastalandığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hasta olduğunu görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tanıdık birinin hasta olduğunu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, işlerinin yaver gideceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta tanıdığını görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, gönül sızılarının dineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments