Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığı dövmek

Rüyada bir tanıdığı dövmek

Rüyada bir tanıdığı dövmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada bir tanıdığı dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada tanıdığını dövmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini dövmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada bir tanıdığı dövmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada tanıdık dövmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini dövmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada buğday dövmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments