Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadını dövmek

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, çok güzel günler geçireceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini dövmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birini dövmek hem ün sahibi olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık dövmek işsizin iş bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir tanıdığı dövmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığını dövmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kadını dövmek düşmanından kurtulmaya, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını dövmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments