Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday dövmek

Rüyada buğday dövmek

Rüyada buğday dövmek yaklaşan güzel günlere, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kırgınların barışacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Rüyada buğday dövmek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada buğday dövmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Rüyada yerde buğday görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada buğday yağdığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada buğday almak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday ekildiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday öbeği görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, konforunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday üzerinde yürümek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments