Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı birini dövmek

Rüyada tanıdığı birini dövmek

Rüyada tanıdığı birini dövmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kısmetinin açılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini dövmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek şeyler öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada tanıdık birini dövmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Rüyada tanıdık dövmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı birini dövmek bundan da son derece mutlu olacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını dövmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığı dövmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, dininden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada şişman birini dövmek yeni bir semte taşınılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı dövmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments