Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık dövmek

Rüyada tanıdık dövmek

Rüyada tanıdık dövmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, kararlar alacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık dövmek gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdık dövmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, başarının garantileneceğine, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığı dövmek tatsız durumların yaşanacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini dövmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını dövmek iyi konumlara geleceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek her zaman çok başarılı olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini dövmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada bıçakla dövmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi yorulur.

Rüyada bir kimseyi dövmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments