Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, kariyer edineceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Rüyada en yakın arkadaşı dövmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada yakın arkadaşını dövmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalettir.

Rüyada eski arkadaşını dövmek adımlarını daha sağlam atacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını dövdüğünü görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı dövmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşını dövdüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını dövmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments