Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini dövmek

Rüyada tanıdık birini dövmek

Rüyada tanıdık birini dövmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sonuçtan memnun kalacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dövmek gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada bir tanıdığı dövmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini dövmek bağının ve bahçesinin de artacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada tanıdık dövmek dünya mallarının çoğalacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hırsızlık yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini dövmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını dövmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada öldüresiye dövmek büyük miktarda para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bastonla birini dövmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kişinin rahat nefes alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments