Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını dövmek

Rüyada tanıdığını dövmek

Rüyada tanıdığını dövmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işinden çıkarılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını dövmek gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada bir tanıdığı dövmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık birini dövmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık dövmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını dövmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini dövmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını dövmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, geçim derdine gireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını dövmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çiğ et dövmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments