Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane fare görmek

Rüyada bir tane fare görmek

Rüyada bir tane fare görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane fare gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane fare görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, muradın yerine geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane siyah fare görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane fare görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane fare görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane sevgili görmek günahlara, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır tanesi yemek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments