Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beyaz fare görmek

Rüyada iki tane beyaz fare görmek

Rüyada iki tane beyaz fare görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine inanılır.

Rüyada iki tane beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane fare görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane siyah fare görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada üç tane fare görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tane fare görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz araba görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments