Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane beyaz fare görmek

Rüyada bir tane beyaz fare görmek

Rüyada bir tane beyaz fare görmek gelişim içine girileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sorunlarını bitireceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, borçların ödeneceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada bir tane beyaz fare gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, şansınızı akıllıca kullanmalısınız.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bir tane fare görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada iki tane fare görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane siyah fare görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç tane fare görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane beyaz at görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, para ve makam sahibi olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz köpek görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments