Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane fare görmek

Rüyada üç tane fare görmek

Rüyada üç tane fare görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, umutlarını kaybedeceğine, başarılarının tadına varacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet eder.

Rüyada üç tane fare gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada bir tane fare görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada üç tane fare görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek büyük zorluklar geçireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalet eder.

Rüyada iki tane fare görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada tane tane nar yemek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek tamamen içine kapanacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments