Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır tanesi yemek

Rüyada mısır tanesi yemek

Rüyada mısır tanesi yemek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, başına türlü işler geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tanesi yemek gördüyseniz:

  • İş ortaklıkları kurabilirsiniz veya insanlarla anlaşmayı gerektiren benzeri her konuda başarılısınız.İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada mısır tanesi yemek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada tane mısır yemek elinin döneceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mısır tanesi görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada haşlanmış mısır taneleri görmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işarettir.

Rüyada taneli mısır görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır taneleri görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, hayır ve bereketin artmasına, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada kuru mısır taneleri görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına inanılır.

Rüyada mısır tanesi yediğini görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments