Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane siyah fare görmek

Rüyada iki tane siyah fare görmek

Rüyada iki tane siyah fare görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, sevinçli haberler geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane siyah fare gördüyseniz:

  • Çelişkili durumlar oluşabilir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir tane fare görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane fare görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üç tane fare görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah at görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalettir.

Rüyada üç tane siyah yılan görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments