Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane fare görmek

Rüyada iki tane fare görmek

Rüyada iki tane fare görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, muradınıza ereceğinize, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane fare gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir tane fare görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalettir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada üç tane fare görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane fare görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, bundan hayır göreceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalettir.

Rüyada iki tane siyah fare görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek hem de sevdiklerinin olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane öğretmen görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, lüksüne de lüks katacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments