Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane sevgili görmek

Rüyada iki tane sevgili görmek

Rüyada iki tane sevgili görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada iki tane sevgili gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye girmeden önce duygularınızdan emin olmalısınız.

Rüyada iki tane sevgili görmek keyfe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına inanılır.

Rüyada babayı iki tane görmek emeklerinin karşılığını alacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir tane yumurta görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada annemi iki tane görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz taneleri görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada iki tane ev görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine inanılır.

Rüyada iki tane ikiz bebek görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments