Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız veya içerisinden çıkılması zor konularda tartışmaya çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya yorulur.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, zorlukların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek gururlu bir hayat süreceğine, kısmet alacağına, bunalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, hak yoluna döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak başarılarının eksilmeyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments