Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bir süre zorluk çekeceğine, çok büyük zararlar edeceğine, karısının çok mutlu olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz durumlarda tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işarettir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hastaysa şifa bulacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, belli bir kazanç elde edileceğine, sermayesinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, evlatlarından memnun olacağına işaret eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yıldız kayınca dilek tutmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments