Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok yıldız görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, işlerini hafifleteceğine yorulur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızların kaydığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulur.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments