Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, esenlik bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aksiliklerin aşılacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine yorulur.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak hayatının da kolaylaşacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dilek tuttuğunu görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bunalıma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Melis

Merhaba rüyamda 2 tane yıldız kayıyordu ve ben olmasını çok istediğim bir şeyi diliyordum bu kadarını hatırlıyorum .Sizce ne anlama geliyor ?

Ceren

Rüyamda dışardaydım geceydi 2 tane yıldızın kaydïhınî gördüm ve yanımda 4 tane eski kz arkadaşlarım vardı bana dedilerki bize yardım etmen lazım ben dedimki tamam bi kapıdan içeri girdik ve orda bi tane adam bi kadına sopayla vuracaktı ve ben kapında girdihim gibi 1 tane yıldız daha kaydı ve uyandm