Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi siz olmadan çözülmesi zor bir durumun içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek kendisini keşfedeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulur.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments