Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, adının her yerde geçeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, hayatının da düzene gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada bütün yıldızların kaydığını görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bütün evlerin yıkıldığını görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bütün aile görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine yorulur.

Rüyada bütün ay görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada bütün koyun eti görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada bütün dişlerin döküldüğünü görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada bütün dişlerinin döküldüğünü görmek yeni bir eve taşınacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments