Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın kaydığını görmek

Rüyada yıldızın kaydığını görmek

Rüyada yıldızın kaydığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kazancının daha da artacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada yıldızın kaydığını gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yıldızların kaydığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret eder.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüm yıldızların kaydığını görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments