Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hacetinizin giderilmesine rivayet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak huzurlu, mutlu olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kaydığında dilek tutmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments