Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yeşil elma görmek

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeşil elma gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü elma görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yeşil elma görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma ağacı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil çürük elma görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments