Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma verdiğini görmek

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, zenginliğe sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elma verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin elma verdiğini görmek bolluk içine olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada birinin elma verdiğini görmek dünyasının bir anda değişeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yeşil soğan verdiğini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil biber verdiğini görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil çürük elma görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma dağıtmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük yeşil elma görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments