Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma ağacı görmek

Rüyada yeşil elma ağacı görmek

Rüyada yeşil elma ağacı görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına alamet eder.

Rüyada yeşil elma ağacı gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Rüyada yeşil elma ağacı görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta yeşil elma görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta tek elma görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hak yoluna döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, haberler alacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacında elma görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta kırmızı elma görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments