Rüyada bir sürü elma görmek

Rüyada bir sürü elma görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü elma gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada bir sürü elma görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işarettir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada elma koparmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hırpalanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde elma görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada dalda elma görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, duraklama yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada armut elma görmek önünün kapanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada elmayı ısırmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top