Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma ve erik görmek

Rüyada yeşil elma ve erik görmek

Rüyada yeşil elma ve erik görmek refahının ve varlığının artacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, çok daha fazla adım atacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elma ve erik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma ve erik toplamak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma erik görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine yorulur.

Rüyada elma ve erik ağacı görmek siparişlerinin çoğalacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve erik görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada erik ve elma görmek müjdeli haberle geleceğine, bedeninin de iyileşeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada erik elma görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına inanılır.

Rüyada ağaçta yeşil erik görmek güzel işler yapacağına, amaçlarına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments