Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma koparıp yemek

Rüyada yeşil elma koparıp yemek

Rüyada yeşil elma koparıp yemek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma yemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kızına daima sahip çıkacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, artık rahat bir nefes alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek darlanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalettir.

Rüyada küçük yeşil elma yemek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek her zaman çok başarılı olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments