Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yeşil elma görmek

Rüyada birine yeşil elma görmek

Rüyada birine yeşil elma görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret eder.

Rüyada birine yeşil elma gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Rüyada yeşil elma dilimlemek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özlemlerini bitireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir poşet yeşil elma görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma ve erik görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma satın almak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki yeşil elma görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil elma suyu içmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments