Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü silgi görmek

Rüyada bir sürü silgi görmek

Rüyada bir sürü silgi görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü silgi gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada bir sürü silgi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mavi silgi görmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalem silgi görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya rivayet eder.

Rüyada yeşil silgi görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi aramak keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada silgi görmek duyguların karşılık bulacağına, dertlerinin günden güne artacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada silgi tozu görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, kazancının da artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments