Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi tozu görmek

Rüyada silgi tozu görmek

Rüyada silgi tozu görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, huzurlu günler görüleceğine, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada silgi tozu gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada silgi tozu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çoluk çocuğa karışacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalem silgi görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir sürü silgi görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, deneyim kazanacağına delalettir.

Rüyada kalem ve silgi görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada silgi kaybetmek bir hastalıktan kurtulunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada silgi satın almak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, bir yandan cenaze olacağına, zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada silgiyle silmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah silgi görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments