Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiyeden silgi almak

Rüyada kırtasiyeden silgi almak

Rüyada kırtasiyeden silgi almak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, makam edineceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, istihdam edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına alamet eder.

Rüyada kırtasiye görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güçlendikçe güçleneceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiye açmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments