Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem silgi görmek

Rüyada kalem silgi görmek

Rüyada kalem silgi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kalem silgi gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada kalem silgi görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kalem ve silgi görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kalem silgisi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına tabir olunur.

Rüyada silgi ve kalem görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çalışmalarının beğenileceğine rivayet eder.

Rüyada silgi almak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil silgi görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silgiyle silmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silgi vermek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments