Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil silgi görmek

Rüyada yeşil silgi görmek

Rüyada yeşil silgi görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil silgi gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada yeşil silgi görmek sorunların teker teker çözüleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada silgi toplamak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalem ve silgi görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz silgi görmek kazancının katbekat artacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Rüyada silgi tozu görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Rüyada silgi satın almak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi vermek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü silgi görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kısmetinin açılacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments