Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü sigara görmek

Rüyada bir sürü sigara görmek

Rüyada bir sürü sigara görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü sigara gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Rüyada bir sürü sigara görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek ondan faydalanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara almak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karton sigara görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sigara içmeye çalışmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kolunda sigara söndürmek her gün daha fazla dolacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments