Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içmeye çalışmak

Rüyada sigara içmeye çalışmak

Rüyada sigara içmeye çalışmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren işleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada sigara içmeye çalışmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sigara yakmaya çalışmak şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada yakınını sigara içerken görmek müşterilerinin çoğalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini sigara içerken görmek güzel günlere kavuşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içmeyen birinin sigara içtiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sigara içtiğini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette sigara icmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments