Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karton sigara görmek

Rüyada karton sigara görmek

Rüyada karton sigara görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karton sigara gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada karton sigara görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kartonla sigara görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Rüyada kartonla sigara almak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir karton sigara görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, zorlukların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada karton kutular görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kazancınızın artacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir karton yumurta görmek sorunlarının sürekli artacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada karton almak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Rüyada kartondan ev yapmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments