Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, aşama kaydedeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının sigara içtiğini görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın sigara içtiğini görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada birine sigara içirmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments