Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara almak

Rüyada sigara almak

Rüyada sigara almak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara almak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada babaya sigara vermek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım sigara içmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantaya sigara koymak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada birine sigara almak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada canı sigara çekmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Rüyada birine sigara ikram etmek düzeninin yeniden sağlanacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments