Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü kaz görmek

Rüyada bir sürü kaz görmek

Rüyada bir sürü kaz görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, başarısızlığa düşüleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kaz gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bir sürü kaz görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada evcil kaz görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işarettir.

Rüyada kaz kesmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz ısırdığını görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments