Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, güzel ameller işleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaz sürüsü gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü kaz görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek zaman bulmakta zorlanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz kaz avlamak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kaz görmek kazancının günden güne çok artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz koyun sürüsü görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments