Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz yumurtası yemek

Rüyada kaz yumurtası yemek

Rüyada kaz yumurtası yemek sevgi dolu haberler alınacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaz yumurtası yemek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada kaz yumurtası yemek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek yüzünde güller açacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kaz yumurtası almak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yumurtası görmek onlardan fayda göreceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments