Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kaz sürüsü görmek

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, iyi huylar edineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına inanılır.

Rüyada uçan kaz sürüsü gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü kaz görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada uçan kaz yakalamak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan kaz görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kazlar görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments