Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ısırdığını görmek

Rüyada kaz ısırdığını görmek

Rüyada kaz ısırdığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kaz ısırdığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kaz ısırdığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada evde kaz görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada kazma kazmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kaz yumurtası görmek bazen de rahat geçeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yumurtlayan kaz görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kaz eti görmek insanlara öncülük edeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments