Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz kesmek

Rüyada kaz kesmek

Rüyada kaz kesmek uzun yıllar yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, satışların düşeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada kaz kesmek gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada kaz kesmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elinin döneceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada kaz pisliği görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaz görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz öldürmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret eder.

Rüyada suda kaz görmek sinirlerinin yıpranacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada kazma kazdığını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments