Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil kaz görmek

Rüyada evcil kaz görmek

Rüyada evcil kaz görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hayatın pahalılaşmasına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil kaz gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, vargücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada evcil kaz görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evcil balık görmek mevkilerinin yüksek olacağına, en tepkedeki kimse olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil tavşan görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil kurt görmek yeni malların alınacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı evcilleştirmek malının ve parasının çoğalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada evcil fare görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil hayvan beslemek dertlerin başlayacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine alamet eder.

Rüyada evcil beyaz fare görmek şansının kendinden yana olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments